Deelootoolease - nieuwe private lease vorm

Samen een nieuwe auto leasen vanaf € 60* per persoon per maand (*5 personen)

Met trots introduceren wij Deelootoolease in samenwerking met Mijndomeinauto.

De meeste mensen weten inmiddels wel wat een deelauto is. De private lease auto is inmiddels bekend vanwege zijn lage all in maandelijkse kosten. Als je deze twee succesvolle concepten samenvoegt, krijg je de deel lease auto. Kosten delen en dus vaste lage kosten per maand voor een nieuwe auto.

Door het delen van de lease auto mogelijk te maken, willen wij het slim gebruiken van de auto stimuleren. In Nederland staat een auto gemiddeld 23 uur per dag stil. Dit is zonde. Door je auto te delen met anderen zorg je ervoor dat je auto niet de hele dag stilstaat voor de deur. Ander groot voordeel is dat je op deze manier de kosten van je auto kan delen en dus zelf minder betaalt.

Bij de deel lease auto kies je zelf met wie je de auto wilt delen. Dit doe je door een zogenaamde deelgroep aan te maken. Bij deze groep kan je je deelgenoten aanmelden. Je deelgenoten kunnen vervolgens via de app een reservering maken op de auto. Via de mobiele app kan je op het gereserveerde moment de auto veilig en makkelijk openen en starten.

Het aanbod bestaat momenteel uit 6 verschillende auto’s, alle voorzien van onze autodeeloplossing. Van een voordelige kleine auto tot en met een 100% elektrische auto inclusief gratis laden bij Fastned.

 

Klik op onderstaande link voor meer informatie of het bestellen van een private lease deelauto via Deelootoolease.

logo-deelootoo-LEASE-PMS logo-deelootoo-LEASE-PMS