PERSBERICHT: Autodeelnetwerk Share2Use groeit als kool

ingevoerd op 24-06-2015

 

Autodeelnetwerk Share2Use groeit als kool
Nederlands meest gebruiksvriendelijke deelplatform rolt ‘ootoodeelpunten’ uit

 

Naarden, 24 juni 2015 
Share2Use, het meest gebruiksvriendelijke deelplatform op de Nederlandse markt, is in hoog tempo haar netwerk van autodeelpunten (de zogenaamde ootoodeelpunten) aan het uitbreiden. Gisteren, 23 juni, kwamen de founding fathers van het netwerk bijeen in Noordwijk om ervaringen te delen en nieuwe vormen van dienstverlening te bespreken. 

 

Van deeleconomie naar voordeeleconomie
Autodelen in Nederland maakt de laatste jaren een onstuimige groei door. Autodelen wordt gezien als een kansrijke optie die aanzet tot bewuster autogebruik en vermindering van de parkeerdruk in steden. Dat is hard nodig want de gemiddelde auto in Nederland staat 90% van de tijd stil. En kosten als wegenbelasting, afschrijving en verzekering lopen dan gewoon door. Delen scheelt aanzienlijk in kosten van autobezit en  -gebruik. Share2Use brengt dat nog een stap verder, het is een zuiver pay-per-use model. Je betaalt voor gebruik en niet voor stilstand. Dat levert voordeel op voor alle partijen.

Van 6 naar 25 deelootoopunten in 2015
Recentelijk is ABS Autoherstel Coenen toegetreden tot de club van ootoodeelpunten waar bedrijven, instanties en consumenten de voordelen van het autodelen kunnen ervaren. Volgens Cees Klaassen, algemeen directeur van Share2Use, is het hebben van een servicenetwerk één van de succesfactoren om autodelen te laten groeien. ‘Om iets kostbaars als een auto te delen is vertrouwen nodig. Vertrouwen in met wie je deelt, dat is je warme kring, maar ook in de specialisten die de deelootoo verzekeren, onderhouden, repareren en op alle ander manier tiptop in orde houden. 

 

Oude en nieuwe economie
Share2Use gelooft heilig in autodelen op de stevige schouders van lokaal vertrouwde en betrouwbare partners. Daarmee combineert Share2Use het beste van nieuwe en oude economie. Toegang tot de auto en alle diensten via de smartphone en service en fysieke dienstverlening door bewezen betrouwbare automobielbedrijven. Of zoals Klaassen zegt ‘Een auto kun je niet online uitdeuken. De meeste autodeelaanbieders zitten vooral op het zoeken en vinden, wij zitten op het totaal ontzorgen van gedeeld autobezit’.

 

De bestaande deelootoopunten
Share2Use verwacht op korte termijn 4 nieuwe ootoodeelpunten te kunnen bekendmaken. Hieronder de lijst met bestaande ootoodeelpunten.
Brouwer Noordwijk
Coenen Utrecht
Hoppenbrouwers Bergen op Zoom
Tiemessen Vaassen
Wellcoll Sittard
Visser Automotive / Shared Wheels Nijkerk


Hier is de lijst te zien met complete adres gegevens (http://www.share2use.com/pg-28454-7-94057/pagina/deelootoopunten.html)
 

Over Share2Use
Share2Use biedt een gebruiksvriendelijke totaaloplossing voor het snel, makkelijk en veilig delen van waardevolle eigendommen zoals: personenauto’s, poolauto’s, bedrijfsauto’s, materieel en ruimtes. Rondom betrouwbare digitale sleutels levert Share2Use alle functionaliteiten die delen van assets een serieuze optie maken. Voor het delen van personenauto’s, fietsen, huizen en kantoren is er een in de praktijk draaiende totaaloplossing met alle benodigde services van veilig online betalen, rit registratie, agendabeheer tot en met virtuele sleutels. Onder het label deelootoo is een snelgroeiend servicenetwerk van automobielbedrijven verenigd die auto’s deelbaar maken.


Noot voor de redactie:

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Cees Klaassen bereikbaar op 06 12 96 03 63 of cees@share2use.com (mailto:cees@share2use.com)
Marcel Bijster bereikbaar op 06 47 34 43 90 of marcel@share2use.com (mailto:marcel@share2use.com)

 

Foto_Persbericht_Share2Use_ootoodeelpunten_20150624 Foto_Persbericht_Share2Use_ootoodeelpunten_20150624